9J3A0001

Henry Jekyll var en idealist og en filantrop, og doktor av profesjon. I 1927 var han leder for The Explorers´ and Chemists´ Club of London og han var et respektert medlem av The English Society. Men Dr. Jekyll var ikke interessert i vanlig medisin, han var fasinert av menneskets to aspekter; det gode og det onde. Han begynte å eksperimentere, noe som førte til at hans onde alter ego, Edward Hyde, så dagens lys.

I en periode fornektet Dr. Jekyll de mørke sidene ved Hyde, men den lenge innesperrede demonen kom frem mer ondskapsfull og oftere enn før. Ettersom Jekyll´s alter ego fester seg dypere i hans sinn, blir sporet han etterlater seg i sin fordervelse, stadig styggere. Etter flere skandaler iscenesatt av Mr. Hyde, blir Mr. Jekyll utvist fra The English Society og han innser at hans onde side han frivillig hadde fått frem i lyset, nå var i ferd med å dominere hele hans liv.

Mr. Jekyll, som nå hadde akseptert hva han hadde blitt, stakk av fra England i 1931 og endte opp i New York.

I New York etablerte Dr. Jekyll en klubb hvor han kunne fortsette sin virksomhet og få aksept for hva han hadde oppnådd. Klubben ble et møtested for oppdagere, filosofer, biologer og andre lærde menn med virksomhet som var bisarr og uortodokse for deres kollegaer i mer aksepterte miljøer.

Jekyll & Hyde Public House as ligger i de gamle lokalene til Vinmonopolet i Lillestrøm har en ramme som tar vare på historien til Dr. Henry Jekyll. Her møter man karakterer fra miljøet rundt både Jekyll & Hyde samtidig som man kan beskue diverse remedier fra hans virksomhet. Dette kombinert med en utsøkt innholdsrik Meny for alle generasjoner og en rikelig variert drikkemeny er Stedet med å skape en ramme man ikke finner maken til i Lillestrøm.

Og kjære gjest, vær advart, alt kan skje på Jekyll & Hyde….

team-member-img
Øl smaking
team-member-img
Whisky smaking
team-member-img
Vin smaking
team-member-img
Akevitt smaking

Er det ønskelig med smakinger ta kontakt med oss på post@jekyll.no
eller ring oss på mob 982 37 501