Trond Granlund er virkelig en av veteranene innen norsk pop og rock.
Han slo igjennom på slutten av 70 tallet med låta ”Say we`re not apart” som var en hyllest til Elvis . Før det hadde han sunget rock and roll – og spilt med danseorkesteret Unimits.
På 80 tallet ble det virkelig fart på sakene og han solgte mer plater enn noen andre norske artister i en periode. Vi kan nevne hits som Girl 16, Lisa, Starstruck , Julia , Driftin osv.
På 90 tallet og fram til i dag har han sunget for det meste på norsk i roots/country/rock genren og høstet særdeles gode kritikker.
Han har lansert sin egen biografi, som heter ”På vei til rock and roll”,
Har hatt en stor hit”Himmelvogna”som han lagde sammen med Bjelleklang , et samarbeid som ble videreført på hans neste plate som kommer senere i år.
I 2010 ga han ut plata ”Sanger jeg lærte av faren min” som solgte bra og førte til direkte sendt konsert på NRK P1 – som også ble sendt på TV på sensommeren 2010, og i 2012 kom hans hittil seneste: Bror min og jeg. Disse platene aktualiserte Granlund for alvor og etterspørselen kom fra hele landet. Spesielt Granlunds versjon av «De nære ting» ble godt likt.
Ved siden av å turnere med sangene fra hans lange karriere har han turnet med forestillinger om «The Beatles» sammen med bl.a. Atle Pettersen. Disse showene har vært store suksess som har tatt for seg Beatles år for år siden 1963. Navnet på showet er «It was fifty years ago today.» I tillegg har han også hatt vikaroppdrag i forestillingene om «Elvis» som blir spilt rundt på kulturhus.
Repertoirmessig spiller han utdrag fra de norske platene han har laget gjennom de 25 siste årene i en akustisk setting.
På denne Intimkonserten spiser gjestene først en deilig 2 retters middag før de får en hyggelig intimkonsert
Det blir servert Indrefilet av Okse med tilbehør og en nydelig dessert.
NB! Det er et begrenset antall med plasser så vær tidlig ute.