Frode Alnæs spiller på flere strenger enn de fleste. Soloartisten Frode er gitaristen som berører og vokalisten og entertaineren som sprer glede. Hver konsert byr på nye overraskelser. Frode er en utadvendt musiker, humoristen som lar seg inspirere av publikum. Frode elsker å improvisere!
På solokonsertene spiller han et variert repertoar fra hele sin karriere – både gamle og nye hits. Gitaristen Frode tar også med publikum inn i vakre musikklandskap. Frodes gitarspill skaper store kunstneriske opplevelser, enten det er på en kirkekonsert, kulturfestivaler eller en klubbkonsert.
Frode opptrer både solo og med band. Konsertkonsepter:
 Solokonserter: Med Frode og gitaren. Historiefortelling og masse fin musikk. Her gjør han både kjente låter og instrumentale godbiter.

1. mai slapp Frode Alnæs singelen «Du» som er første singel fra hans kommende soloalbum på norsk. Selve albumet kommer i løpet av 2020.
– «Du» er en slags trøstevise eller kjærlighetsvise. Frode Alnæs skrev låten i fjor da kona Kristin og han var igjennom en litt tøff periode med sykdom. Den handler om det å ha en som bryr seg og som ser deg når livet butter imot. Det kan være kjæresten din, en venn eller nabo.
På denne Intimkonserten spiser gjestene først en deilig 2 retters middag før de får en hyggelig intimkonsert
Det blir servert Indrefilet av Okse med tilbehør og en nydelig dessert.
NB! Det er et begrenset antall med plasser så vær tidlig ute.